Productie

Voor de video- en fotoproducties, het samenstellen van 2D/3D modellen en orthomosaic, maken we gebruik van de nieuwste software en computersystemen. Wij hebben kennis van en ervaring met alle gangbare computer systemen zoals Apple, Windows en ChromeOS. Voor de acquisitie van data tijdens de vluchten en het verwerken maken wij o.a. gebruik van Dronedeploy, Pix4D en WebODM. Voor wij starten met het project, inventariseren wij uitgebreid wat het doel is van het project. Het resultaat staat altijd centraal.

Rapportage

In overleg, stemmen wij de rapportage en ontwikkeling van de producties af op de wensen. De veiligheid van de data wordt zorgvuldig bewaakt en wij houden onder andere rekening met de AVG regels (privacy) bij het maken en verwerken van de beelden.

Project management

Getting things done! Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met de aansturing en uitvoering van IT en marketing projecten bij bedrijven zoals Jaarbeurs en ANWB. Een professionele voorbereiding en communicatie in combinatie met het op tijd leveren van resultaat, is de solide basis van samenwerking. Wij werken voor bedrijven maar zeker ook voor particulieren.