CENTIMETER NAUWKEURIG 2D/3D

Het centimeter nauwkeurig inmeten van gebouwen, constructies en percelen met drones, is snel, veilig en accuraat. Wij generen een centimeter nauwkeurig digitaal model op basis van drone-data in combinatie met GPS-apparatuur op de grond. De modellen in de vorm van een puntenwolk (3D) en orthomosaic (2D) zijn voorzien van een geografische referentie en op schaal rechtstreeks te gebruiken in CAD-software zoals BricsCAD en AutoCAD.

DIGITAAL en CAD-ready

Onze modellen, worden gebruikt voor een brede range aan toepassingen zoals volumebepalingen, inmeten en maatvoering voor bouw en infra werkzaamheden, kadastrale metingen en het maken van digital-twins. Dit zijn digitale copieen van de objecten, centimeter nauwkeurig op schaal en voorzien van een exacte geo-referentie. Wij hebben veel ervaring met GIS (geografische informatie systemen) zoals QGIS en verwerken op aanvraag de drone-data met andere data-lagen.

ELK GEWENST FORMAT

DroneWize levert de modellen op volgens de industriestandaarden zoals .las, DXF, GeoTiff, DSM en DTM. De digitale oppervlakte en terreinmodellen vervangen het arbeidsintensief inmeten op de grond. Wanneer het echter niet mogelijk is om met een drone de inmeetwerkzaamheden te verrichten, kunnen wij ook met GPS-apparatuur op de grond de metingen uitvoeren. Op basis van een zeer gestructureerd werkproces, stemmen wij de output van onze data af op de kwaliteitseisen en wensen van de opdrachtgevers.

SAMENGEVAT

  • Oplevering CAD-ready digital twins
  • Volumebepalingen
  • Schouw van gebouwen en constructies
  • Centimeter nauwkeurige data voorzien van exacte geografische referentie (RD/ETRS89/WGS84)
  • Alle industriestandaarden zoals .las, .dxf, GeoTiff, DSM en DTM
  • hoogte- en lengteprofielen