Bedrijf

Het business model van Dronewize.nl, een label van MediaGen B.V., is gebaseerd op het beter, goedkoper en veiliger uitvoeren van bestaande en nieuwe werkprocessen met behulp van drones. Mede op basis van mijn achtergrond in digitale projecten, ben ik geïnteresseerd in het verzamelen, verwerken en interpreteren van data en de systemen die hiervoor kunnen worden ingezet.

Drones en software

DroneWize vliegt met middelgrote drones van het merk DJI, waaronder de nieuwste Mavic Enterprise Advanced met geavanceerde warmtebeeldcamera (resolutie 640×512) en de Mavic Pro 2 met Hasselblad camera. Naast het verzamelen van data, bieden wij services voor het verwerken en analyseren van beeldinformatie met behulp van Pix4D, Dronedeploy en WebODM.

Opleiding en Vergunningen

Wij beschikken over operationele autorisatie van Inspectie Leefomgeving en Milieu voor drone vluchten in gecontroleerd luchtruim zoals CTR’s en gebieden met een verhoogd risico. Wij waren de eerste in Nederland met een EASA goedkeuring en kregen het exploitatienummer NL001/01 toegekend. Naast de operationele goedkeuring zijn wij opgeleid voor vluchten met een verhoogd risico en complexe vluchtplannen. Wij beschikken over een VCA-VOL opleiding en hebben een licentie voor het gebruik van biociden bij plaagdierbestrijding. (CPMV nr. 6845042714)

Projectmanagement

Met een jarenlange ervaring in IT-projectmanagement, bieden wij een professionele basis voor samenwerking met bedrijven. Uiteraard werken wij ook voor particulieren.