Bedrijf

Welkom bij DroneWize, specialist voor nauwkeurige en efficiënte inmetingen met drones. Of het nu gaat om gebouwen, terreinen, constructies of PV-installaties, wij beschikken over de juiste middelen om uw specifieke behoeften op een efficiënte manier te vervullen.
Met onze geavanceerde drones, waaronder RTK-drones en drones voorzien van warmtecamera’s, kunnen we beelden en gegevens van de hoogste kwaliteit leveren. Wij zijn in staat om centimeter nauwkeurige metingen uit te voeren, waardoor u een gedetailleerd beeld krijgt van de staat van uw objecten.
Bovendien zijn we getraind door het Infrarood Training Center voor thermografie en hebben we het VCA certificaat voor veiligheid op locatie. Dankzij de operationele autorisatie van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) volgens Europese regelgeving, kunnen we in gecontroleerd luchtruim inspecties uitvoeren in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa.
Kies DroneWize voor de meest betrouwbare, nauwkeurige en efficiënte inmetingen met drones. Wij  bieden u de beste oplossing op maat voor uw specifieke meet en inspectie eisen.

Drones en software

DroneWize vliegt met middelgrote drones van het merk DJI, waaronder de nieuwste Mavic Enterprise Advanced met geavanceerde warmtebeeldcamera (resolutie 640×512) en de Mavic Pro 2 met Hasselblad camera. Naast het verzamelen van data, bieden wij services voor het verwerken en analyseren van beeldinformatie met behulp van Pix4D, Dronedeploy en WebODM.

Opleiding en Vergunningen

Wij beschikken over operationele autorisatie van Inspectie Leefomgeving en Milieu voor drone vluchten in gecontroleerd luchtruim zoals CTR’s en gebieden met een verhoogd risico. Wij waren de eerste in Nederland met een EASA goedkeuring en kregen het exploitatienummer NL001/01 toegekend. Naast de operationele goedkeuring zijn wij opgeleid voor vluchten met een verhoogd risico en complexe vluchtplannen. Wij beschikken over een VCA-VOL opleiding en hebben een licentie voor het gebruik van biociden bij plaagdierbestrijding. (CPMV nr. 6845042714)

Projectmanagement

Met een jarenlange ervaring in IT-projectmanagement, bieden wij een professionele basis voor samenwerking met bedrijven. Uiteraard werken wij ook voor particulieren.