DroneWize Meten en Inspecties

Bedrijfsinformatie

BEDRIJF

Welkom bij DroneWize, specialist in nauwkeurig en efficiënt meten en inspecteren. Ruim 3 jaar geleden is Remco met DroneWize gestart met een duidelijk doel; beter, goedkoper en veiliger uitvoeren van bestaande en nieuwe werkprocessen met behulp van drones. De focus kwam niet te liggen op het maken van luchtfotografie en -video maar op het leveren van hoogwaardige data op basis van visuele- en radiometrische warmtecamera’s. Het dienstenpakket bestaat inmiddels uit inspecties in de renewable energy sector, landmeetkundige metingen zoals terrein-inmetingen en depot-scans.
 
Op 1 februari 2024 sloegen DroneWize en Geo-Actief de handen ineen en werden Peter Oldenhuis en David van Dijk mede-eigenaar en partners van het bedrijf. Zij brengen 10 jaar+ aan landmeetkundige ervaring mee. In combinatie met de uitgebreide ervaring en kennis van Geo-Actief zijn wij nu in staat om nog efficiënter en nauwkeuriger te werk te gaan. Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling!

OPLEIDING EN VERGUNNINGEN

Wij beschikken over operationele autorisatie van Inspectie Leefomgeving en Milieu voor drone vluchten in gecontroleerd luchtruim zoals CTR’s en gebieden met een verhoogd risico. Wij waren de eerste in Nederland met een EASA goedkeuring en kregen het exploitatienummer NL001/01 toegekend. Naast de operationele goedkeuring zijn wij opgeleid voor vluchten met een verhoogd risico en complexe vluchtplannen. Wij zijn opgeleid voor landmeetkunde, thermografie en PV-modelling. Aangevuld met VCA-VOL, om veilig op de locaties te kunnen werken 

PROJECT MANAGEMENT

Het team van DroneWize is zeer ervaren in het aansturen en uitvoeren van projecten. Met meer dan 10 jaar IT project ervaring en vele jaren aansturing van landmeetkundige- en maatvoering projecten, zijn wij een professionele gesprekspartner voor elk type klant.

 
Scroll naar boven