DroneWize Meten en Inspecties

Inmeten Gebouw en Terrein

INMETEN 2D/3D

Centimeter nauwkeurig inmeten van terreinen met behulp van RTK drones is een geavanceerde techniek die gebruikmaakt van real-time kinematic (RTK) GPS-navigatie om nauwkeurige data te verzamelen over de lengte, breedte en hoogte (XYZ) van terreinen. Het verzamelen van de data in de lucht, wordt ondersteund met het inmeten van paspunten (ground controle points) op de grond. Deze punten worden als referentie te gebruiken om data te verifiëren en corrigeren waar nodig.

Met de toepassing van drones in de landmeetkunde, kunnen grote gebieden snel en nauwkeurig worden ingemeten. Dankzij geavanceerde technologieën zoals 3D-modellering en RTK, kunnen drones worden ingezet voor activiteiten zoals grondverkenning, topografische verkenning, volumeberekeningen, bewaking van erosie en overstromingen, en inspectie van infrastructuur en bebouwing.

Met RTK drones is het mogelijk om terreinen centimeter nauwkeurig in te meten en te inspecteren, wat bijdraagt aan een betere besluitvorming en planning van projecten. Bovendien bespaart het tijd en vermindert het de kosten ten opzichte van traditionele methoden voor terreinmeting.

VOLUMEBEPALINGEN

DroneWize biedt revolutionaire oplossingen voor het bepalen van materiaalvolumes met behulp van drones. Onze drones meten centimeter nauwkeurig en zijn uitgerust met de nieuwste sensoren en software om gegevens in real-time te verzamelen en te verwerken. Hierdoor kunnen we nauwkeurig materiaalvolumes bepalen voor verschillende toepassingen, waaronder grondstoffenwinning, bouwprojecten en landbouw.

Onze drones bieden snelle en efficiënte inzichten, waardoor er tijd en kosten worden bespaard ten opzichte van traditionele methoden. Bovendien kunnen onze drones gebieden bereiken die moeilijk toegankelijk zijn, waardoor er een betere veiligheid wordt gewaarborgd.

Wij garanderen betrouwbare en snelle service, dankzij onze ervaring en certificeringen, waaronder VCA en autorisatie van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Kies DroneWize voor de meest nauwkeurige en efficiënte manier om materiaalvolumes te bepalen en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de drone-technologie.

3D MODELLEN

Digitaliseren van de bouw- en vastgoedwereld is eenvoudiger dan ooit dankzij drone-technologie. Bij DroneWize helpen we onze klanten bij het creëren van precieze digitale 3D-modellen (digital twins) op basis van drone-data. Onze drones zijn uitgerust met geavanceerde sensoren en software om gegevens in real-time te verzamelen en te verwerken.

De 3D-modellen die wij genereren bieden nauwkeurige, gedetailleerde en actuele informatie over gebouwen, terreinen en constructies, die nuttig zijn voor een breed scala aan toepassingen, waaronder bouwmanagement, inspecties, planning en simulaties. Onze digitale modellen bieden ook de mogelijkheid om virtuele rondleidingen te geven en veranderingen in real-time te monitoren.

ELK GEWENST FORMAT

Onze GIS-services worden versterkt door de integratie met onze drone-diensten. Door de combinatie van GIS- en fotogrammatrie -software en drone-data, bieden wij u een complete oplossing voor het verzamelen, verwerken en analyseren van geografische gegevens. Of het nu gaat om het monitoren van veranderingen in het landschap, het identificeren van knelpunten in de infrastructuur of het verbeteren van beslissingen op basis van geografische inzichten, onze integratie van GIS-services met drone-diensten biedt u precies wat u nodig hebt.
 
DroneWize levert de modellen op volgens de industriestandaarden zoals .las, DXF, GeoTiff, DTM (digitale terrein modellen) en orthomosaic.

SAMENGEVAT

  • Oplevering CAD-ready digital twins
  • Volumebepalingen
  • Schouw van gebouwen en constructies
  • Centimeter nauwkeurige data voorzien van exacte geografische referentie (RD/ETRS89/WGS84)
  • Alle industriestandaarden zoals .las, .dxf, GeoTiff, DSM en DTM
  • hoogte- en lengteprofielen
Scroll naar boven