DroneWize Meten en Inspecties

Landmeten & Maatvoering

Landmeten

Onze positiebepaling op de aarde wordt met de hoogst mogelijke precisie bepaald. Alle variabelen die belangrijk zijn tijdens landmeetkundige projecten worden waar nodig gecorrigeerd, zoals de kromming van de aarde. Zo kunnen wij zuiver de afstanden, hoogten, hoeken en coördinaten opmeten.
 
Voorafgaand aan de metingen bepalen we op basis van het doel en de omstandigheden, welke instrumenten het meest geschikt zijn voor het project. Wij hebben de beschikking over een scala aan meetmiddelen, zoals; GPS (Global Positioning System), 3D laserscanners, drones, multibeam (hydrografie) en total stations.

Maatvoering

David van Dijk en Peter Oldenhuis zijn gespecialiseerd in het verzorgen van (hoofd)maatvoering, zij kunnen tot in detail de algehele maatvoering verzorgen. Vanaf de eerste meting tot aan het uitzetten van de kavelgrenzen, zowel in de utiliteitsbouw als in de wegenbouw. Enkele voorbeelden van projecten zijn; deformatiemetingen, het uitzetten van grondwerk, damwanden, heipikketen, funderingen en stramienen.

Ervaring en Expertise

Ons team is zeer ervaren in de uitvoering van zowel grote als kleine projecten. Wij kunnen worden ingezet in alle fasen van de bouw maar ook voor het in kaart brengen van erfgrenzen en meetkundige beschrijvingen bij landkaarten. Voorbeelden van projecten uitgevoerd door ons geo team zijn; scans van gebouwen, viaducten en bruggen. Het inmeten ten behoeve van huizen en utiliteitsbouw en met van dokschepen. Voor meer informatie zie de Geo-Actief website. 

Scroll naar boven